Wij denken graag met u mee,.. ook als het gaat om het maken en vormgeven van spraakmakende (powerpoint®) presentaties. Veel mensen in het bedrijfsleven zijn genoodzaakt om bij tijd en wijle een of meerdere presentaties te houden. Dit kan op verschillende manieren: U kunt gewoon uw verhaal vertellen met daarbij sheets en flip-overs te gebruiken, maar met behulp van de computer / labtop samen met het presentatiepakket MS Powerpoint® kan een degelijke presentatie helderder, vloeiender en aantrekkelijker worden gemaakt.

MS PowerPoint® is een zakelijk presentatie-pakket met een groot aantal multimedia-faciliteiten. Het is een zéér gebruiksvriendelijk programma, waarmee je in relatief korte tijd een presentatie kunt samenstellen. In de loop der jaren heeft dit programma er een groot aantal mogelijkheden bij gekregen, in de vorm van animatie, geluid en digitale video. Het is jammer dat deze toch waardevolle multimedia opties nauwelijks gebruikt worden.

Tijd en kennis ontbreekt vele powerpoint® gebruikers gewoonweg. Adviesbureau “Ik denk met u mee“ houdt zich bezig met deze zaken. En voorziet uw presentatie van de gewenste professionele vormgeving. Afhankelijk van de soort presentatie, voegen we geluid, animatie's en digitale video toe. We verwerken desgewenst het bedrijfslogo c.q. huisstijl in uw presentatie. Het gebruik van deze toepassingen maakt uw presentatie spraakmakend, krachtiger, boeiender en completer. Op die manier krijgt uw presentatie het effect op uw publiek dat u voor ogen heeft. De mogelijkheid tot inzetten van een dagvoorzitter en/of gastsprekers behoren eveneens tot de mogelijkheden.


Presentatie
School voor de Toekomst - Mars-Veghel BV


Presentatie
Operator -opleidingenPowerpoint sjabloon
JR Option Trading
© 2007 - 2013 Adviesbureau ikdenkmetumee
With Compliments Joop van Haren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.